Home » Zinkwerken Hasselt

plumbingAanleg / onderhoud / reparatie van:

Dak en zinkwerk, Gastechniek, Installaties voor duurzame energie, Rioleringen, Sanitair, Sanitaire installaties, Verwarming, Cv­ketels, Pompen, Radiatoren, Sanitair, Thermostaten, Loodgietersmateriaal, Ventilatoren, Dakbedekking, Cv­ketels, Pompen, Radiatoren, Sanitair, Thermostaten, Loodgietersmateriaal, Ventilatoren, Dakbedekking, Verstopping en riolering, Dakbedekking, CV reparatie en onderhoud en Zinkwerken.

Zinkwerken, afvoerbuizen, Zinkgoten, hanggoten etc. Er zijn een groot aantal toepassingen die men met zink kan doen die men bij bijvoorbeeld hellende daken nooit mogen vergeten, omdat elke 24/7 loodgieter een goede waterafvoering naar een waterput of riool moet garanderen om zo alle vochtproblemen te vermijden. 

Onze 24/7 loodgieters verzorgen met spoed alle soorten zinkwerk voor uw daken

en tevens het aansluiten van alle afvoerbuizen op de riolering. Tegenwoordig is ook het afwerken van schoorstenen met Zinkwerken gedaan. Daarom is Zink steeds het meest gebruikte materiaal voor dakgoten. Zink is en blijf een zeer goed materiaal met een voordelige prijs­kwaliteitsverhouding.

De levensduur van Zink is ongeveer 50 tot 60 jaar en kan perfect tegen corrosie, onderhoudsvriendelijk en recyclebaar materiaal. Onze 24/7 loodgieters adviseren u daarom om voor een optimale vochtregeling in en op uw huis te kiezen. Zinkwerken kunnen volledig afgestemd worden op uw behoeften, zodat het qua uitzicht ook perfect en fraai bij uw woning past.

Contacteer ons met al uw vragen en Bel 0032-1198-8199

Wij zijn erkende loodgieters in Hasselt, Genk, Diepenbeek, Sint Truiden, Maaseik, Maasmechelen, Tongeren, Lommel, Neerpelt en omgeving.

Wij zijn een loodgieterbedrijf met een 24/7 spoedservice voor al uw reparaties Bel 0032-1198-8199