Loodgieter Hasselt en omstreken

  • Dringend een loodgieter in Hasselt nodig? U kunt ons met spoed 24 uur per dag bellen, dus 24/7 voor alle mogelijke noodsituaties in Hasselt-Zuidl
  • Heeft u last van een verstopte wc?
  • Probleem met een verstopte afvoer?
  • Opeens een lekkage in de leiding van uw badkamer of keuken?

Bel dan 24/7 met onze loodgieter via telefoon 073–204804.
Onze loodgieter komt rechtstreeks komen naar Hasselt om het probleem op te lossen.

Wateroverlast
Heeft u problemen met een Wateroverlast? Dit kan gebeuren indien u een gesprongen leiding heeft, lekkage met de waterafvoer of de afvoer van regenwater zoals een gebroken of verstopte goten).
Klein of grote klussen, wij lossen het allemaal op, bel 24/7 onze spoedservice van loodgieter Hasselt. Wij zijn dag en nacht en tijdens feestdagen beschikbaar voor Hasselt. Ook kunt u ons contactformulier invullen. bel:  073–204804.

Bent u op zoek naar een loodgieter in  Hasselt of andere plaatsen?
Aarzel niet om contact op met onze loodgietersbedrijf in Hasselt.

Alle loodgieterswerkzaamheden in  Hasselt
In aanvulling op onze hulpdiensten, dan kunt u ook bij ons terecht voor het gewone loodgieterswerkzaamheden in Hasselt. Heeft u plannen om sanitair te verplaatsen of te vernieuwen, een badkamer verbouwen, een extra watertoevoer voor vaatwasser of wasmachine te bouwen?

 

Hasselt Loodgieters dag en nacht spoedservice

Al onze loodgieters in Hasselt zijn dag en nacht beschikbaar om alle problemen met waterleidingen op te lossen.

Afvoer systemen en gasleidingen
Alle loodgieters hebben een uitgeruste servicewagen met alle benodigde materialen en gereedschappen aan boord om alle klussen snel, goed, betrouwbaar en deskundig te herstellen! Bel ons snel via telefoon 073–204804.
U kunt elke dag rekenen op onze loodgieter  Hasselt. Specialist op het gebied van Loodgieter Hasselt.  Bel 0032-1198-8199