Home » Dakbedekking Hasselt

Dakbedekking_hasseltDakwerken en zinkwerken

Als 24/7 loodgieters helpen wij u met spoed met al uw dakwerken, of u nu een probleem heeft met platte daken, hellende daken, gootbekleding, dakrandafwerking, gevelbekleding met leien en zink, herbehandeling van daken of renovatie van goten.
Naast dakbedekking, dakwerken en zinkwerken, verstoppingen en storingen in zoals CV ketel en ander soorten technische apparaten, vormen deze lekkages een van de grootste problemen en ergernissen voor uw gezin.

Lekkage met spoed 24/7 herstellen? Bel nu onze 24/7 loodgieters op 0032-380-83905

Een vervelende lekkage is vaak moeizaam of niet te herstellen, omdat men de oorzaak soms moeilijk te traceren is, dit kan vaak waterschade bij houtwerk van uw dak en rottende plekken veroorzaken.

Natuurlijk wilt u dit graag voorkomen! Voor het verhelpen van verstopping en riolering, dakbedekking, CV reparatie en onderhoud, zinkwerken en lekkages staan onze spoed loodgieters 24/7 voor u klaar. Het vinden van de oorzaak van een lekkage is voor onze 24/7 loodgieters vaak vrij eenvoudig, omdat wij jarenlange ervaring hebben in spoedservice.

Wij helpen u meteen voor een tijdelijke of structurele oplossing, afhankelijk van de aard van de lekkage. Heel vaak is zelfs een tijdelijke oplossing noodzakelijk, soms kan een onderdeel van uw technische apparaat niet op voorraad zijn.

Denk aan de afvoer van een vaatwasser of wasmachine. Bel nu onze 24/7 loodgieters op 0032-1198-8199, wij komen met spoed naar u toe!

Naast Verstopping en riolering verzorgen wij ook uw dakbedekking, zinkwerken, CV reparatie en onderhoud.

Bel onze 24/7 loodgieters op 0032-380-83905

Wij zijn erkende loodgieters in Hasselt, Genk, Diepenbeek, Sint Truiden, Maaseik, Maasmechelen, Tongeren, Lommel, Neerpelt en omgeving.

Wij zijn een loodgieterbedrijf met een 24/7 spoedservice voor al uw reparaties Bel 0032-1198-8199